spisesteder header

Café Tårnstua

Velkommen til Tårnstua!

Her ​​er det noe for enhver smak – alt fra ferske salater, Tårnstuas signatur sandwich eller gulasj til smoothies, nybakte vafler og saftige kaker. Te, kaffe og varm sjokolader er en selvfølge. Her er det også mulig for alle som ønsker et glass vin eller hvorfor ikke en Bloody Mary å få det også.

Vi tilpasser musikken til humøret, maten og tiden på dagen.

Restauranten er åpen hver dag i uken for sen frokost, lunsj eller middag. Lørdag og søndag legger vi også litt ekstra til menyen, slik at du kan slappe av etter en nydelig dag i skibakken.

I tillegg til turen i skibakken gir Tårnstuas smakfulle mat energi, inspirasjon og glede for resten av dagen. Her finner du et sjenerøst utvalg av retter å velge mellom, så vel som dagens suppe og dagens pasta på menyen.

Kan du ikke sitte ned i restauranten vår og spise? Er du på vei et sted? Da kan du fortsatt nyte pizzaene våre, kjøp og ta med!

Skal du ha et større middagsselskap? Feirer du bursdagen din? Eller vil du bare invitere din bedrift til en hyggelig aften? Vi vil gjerne høre fra deg! Vi skreddersyr en kveld med ekte glede til matlaging, smaker og kombinasjoner av mat og drikke.

Velkommen inn!

DEMO Info BOX

BS: Korresponderende buss fra Voksenkollen t-bane stasjon til Oslo Vinterpark begynnner å gå lørdag 9. desember. 

 

Kun 40 min fra Oslo sentrum med offentlig transport.

Vi har to innganger i anlegget, Wyller i Sørkedalen og Tryvann ved Holmenkollen. Hele anlegget er sammenkoblet med stolheiser.

Wyller - Lange bakker,  6-seters stolheis og Superpipe
Wyller ligger i Sørkedalen. Her finner du brattere bakker med ny 6 seters stolheis, samt vår superpipe i verdensklasse. 

Tryvann - Toppsenteret, Skiskole og Nybegynnerbakker

Toppsenteret ligger ved Tryvannstårnet overfor Holmenkollen.