Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Finn veien til Oslo Vinterpark

Enkel tilgang med både kollektivt og bil

Oslo Vinterpark ligger kun 20 min fra de fleste deler av sentrale Oslo. Du kommer enkelt til anlegget med kollektiv transport, men det finnes også parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet til servicebygg.

Vi har to innganger til anlegget (Tryvann og Wyller), og du finner både heiskortsalg, utleie og parkeringsmuligheter begge steder.

Tryvann

Ligger ved Tryvannstårnet på toppen av Holmenkollåsen. På Tryvann finner du vårt hovedservicebygg Toppsenteret, samme med vår største utleie og skiskolens hovedbase.
Tryvann er yndet utgangspunkt for familier da det har enkel tilgang til våde familiebakker og nybegynnerområdet. Liker du spinns og flipps best, er dette også raskeste vei ut i terrengparken.

Skal du ta kollektivt til Tryvann, tar du t-bane #1 Frognerseteren til Voksenkollen stasjon. Her går det korresponderende buss direkte opp til anlegget.

Wyller

Wyller ligger inne i Sørkedalen, et lite stykke innenfor Bogstad camping. Med egen bussholdeplass og stor ny parkeringsplass, er dette en rask vei inn i anlegget. Wyller har tilbud for de mer avanserte kjørerne. Her finner du de lengste bakkene for rask kjøring og store svinger, sort park med big jump og ikke minst vår enestående Superpipe. Med 6-seters ekspressheis kommer du rskt opp i bakken.  

Skal du ta kollektivt til Wyller anbefaler vi t-bane #5 Østerås til Røa stasjon, og buss #41 rett inn til Wyller.

Tenk på miljøet og unngå parkeringstrengsel, anvend kollektiv transport når det passer.