Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Terrengparkene i Oslo Vinterpark

Oslos beste ski og snowboardpark!

Oslo_Parken består av 5 parkområder, deriblant en Super-Pipe. Følg oss på Instagram og Facebook for hyppige oppdateringer.

Vårt mål er å bygge opp fantasifulle parker der store som små, nybegynner og proff, kan leke og kjøre med et stort smil om munnen!

Vi har parkelementer på alle nivåer fra nybegynner til mer avansert. 

Oslo_Parken består av 5 parkområder, deriblant en Super-Pipe.

Blåparken: Også kaldt Tårnparken, ligger i Tårnbakken og inneholder enkle parkelementer. Blå er (som i løypegraderingen) svært overkommelige hopp og bokser som egner seg sært godt for nybegynnere, men også for de som ønsker å øve inn triks i et oversiktlig og kontrollert miljø.

Cross-Løypa: Ligger i Eriksensvingen og er tilgjengelig fra toppen av Hyttliheisen. Cross-løypa inneholder elementer fra ski og boarder-cross, og er ment som en morsom og "free-flowing" trasse som kan passe for nesten alle ferdighetsnivåer. Har du ikke prøvd deg på hopp tidligere kan denne løypa passe ypperlig.

Rødparken: Også kalt Hyttliparken, ligger i Hyttliløypa og passer for deg som har kjørt noe park tidligere. Hoppene har ca 5-10 meters flate (avstand fra hoppkant til kul), boksene flere buer og knekker, samt at du vil finne flere enkeltrørs-rails. I tillegg til hopp, rails og bokser, har den også en normal Half-pipe med ca 3meters vegger. Rødparken er vår mest trafikerte park og byr på flere linjevalg.

Svartparken: Også kalt Wyllerparken, ligger i Tyr-løypa i Wyllerområdet og passer best for de viderekommende jibberne. Hoppene har mer enn 12meter flate, rails og bokser er noe lengre og hele linjen stiller derfor større krav til fart. Her arrangeres flere konkurranser med høyt nasjonalt og intarnasjonalt nivå. Flere av elementene er hentet fra Snowboard VM i 2011.

Super-Pipe: Verdens eneste super-Pipe som er åpen for publikum finner du nederst i Wyllerområdet. Her kreves det mye av kjørerne og risikoen er større. Fartskontroll, styrke i bein og kropp, samt god kroppsbeherskelse er nøkkelferdigheter som bør innehas før du dropper ut de 4-5meter høye kantene. Her arrangeres alle NM i Pipe, i tillegg til de internasjonale konkurransene. X-Games og Ungdoms OL står i år på plakaten fra 10. til 28.februar. Pipen vil derfor være tilgjengelig for vanlig dødelige etter dette.