Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Vi har 3 serveringssteder i anlegget; Cafe Tårnstua med Afterski ved nybegynnerområdet, Wyllerstua nederst i Wyller og Vaffelboden ved avstigning Hyttliheisen. I tillegg kan gjester benytte Tryvannstua i bunn av Tårnbakken.

Alle våre gjester er hjertelig velkomne til å ta med matpakka og sitte rundt bålet i en av lavvoene i anlegget.

 

Cafe Tårnstua - Sunn og god mat på en effektiv måte

Tårnstua ligger idyllisk til rett ved barneområdet. Med store vindusflater, varm drikke og ferske bakevarer, kan man betrakte skileiken i varme omgivelseer.

For å yte vårt aller beste til sultene skiløpere har vi tungt fokus på sunne retter laget med økologiske matvarer. Hjemmelaget lapskaus, supper og steinovnsbakt pizza er blant rettene som står på menyen.

På drikkemenyen finnes varmt og kaldt i flere varianter, men også vin og andre forfriskende drikker. Kontakt oss om du vil reservere bord.

Les mer …

Velkommen til Wyllerstua!

Når det svir litt ekstra i lårene etter lange turer i Wyller, er det deilig å sette seg ned på stua med litt mat og noe varmt å drikke!

Wyllerstua ligger nederst i Wyllerløypa - rett ved bussholdeplassen. Perfekt stopp før man tar turen hjemover.


Åpningstider:
Wyllerstua har samme åpningstider som skianlegget.

Kjør innom og ta en matbit ved Toppsenteret! 

Ski-In kiosken ved toppen av Tryvann tilbyr mat og drikke i tillegg til sjokloade og annet godt. Her er det enkelt å ta en rask stopp i bakken for noe varmt å drikke eller spise. 

Vaffelboden har herlige vafler, men også enkel varm mat som toast, pølser, panini og varm /kald drikke. Her kan du også få kaffe som både er økologisk og god, du kan velge mellom blandt annet Espresso, Cappuchino,Cafè latte. Det er utendørs sitteplasser her.

Åpningstider:
Vaffelboden holder åpent 16:00-22:00 på hverdager og 10:00-17:00 i helgene.

Velkommen til Tryvannstua!

Tryvannstua ble bygget i 1931 av vindfallstømmer etter stormen i november 1930, og ble utvidet og ombygd i 1965. Tryvannstua er i dag et samlingspunkt for turer og aktiviteter i denne delen av Marka, og vinterstid kryr det av besøkende her som bruker stua som varmestue når de står på ski og brett i Oslo Vinterpark. 

Her serveres baguetter, vafler, boller, samt noe for den som ønsker noe ekstra - en varm rett hver dag i peisestua. 

Tryvannstua åpningstider:
Mandag: 12:00 - 21:00 
Tirsdag-fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag-søndag: 10:00 - 17:00

Les mer om Tryvannstua her-->