Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Cafe Tårnstua

Cafe Tårnstua - Sunn og god mat på en effektiv måte

Tårnstua ligger idyllisk til rett ved barneområdet. Med store vindusflater, varm drikke og ferske bakevarer, kan man betrakte skileiken i varme omgivelseer.

For å yte vårt aller beste til sultene skiløpere har vi tungt fokus på sunne retter laget med økologiske matvarer. Hjemmelaget lapskaus, supper og steinovnsbakt pizza er blant rettene som står på menyen.

På drikkemenyen finnes varmt og kaldt i flere varianter, men også vin og andre forfriskende drikker. Kontakt oss om du vil reservere bord.

 

Åpningstider:
Mandag-fredag: 10.00-21.00
Lørdag-Søndag: 10.00-17.00

Afterski
Vi har afterski hver fredag i høysesong. 

Tårnstua Chambre Séparée er vårt lukkede selskapslokale hvor vi skreddersyr gode opplevelser med skikjøring, måltider og ditto drikke. Kapasiteten begrenser seg til 30personer for fine-dining og 50personer for en intim afterski.

-         Lavvoer i flere størrelser
Vi har flere Lavvoer plassert omkring i skisenteret. Vår aller største Lavvo, med sitteplass til 120personer, ligger vis-a-vis Tårnstua og er moderne utstyrt med prosjektorer, lydanlegg og egen bar. Våre Lavvoer har vært svært populære som konferanse og møte-lokasjon, med en løssluppen atmosfære som innbyr til givende diskusjoner og kreative forum.

I tilknytning til denne har vi også et stort arsenal av team-buliding arrangementer, herunder Mini-Olympiade, 5-Kamp og alle tenkelige versjoner av ski-aktiviteter.

Disse arrangementene tilrettelegger vi etter ønsker fra kunde og ønsker kontakt med deg fra Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..