Afterski - Oslo Vinterpark - Kjøp ditt heiskort online

lavofane

ossommer

Afterski

Afterski og alpestemning midt i byen

Denne vinteren kan du booke din egen private afterski i Oslo Vinterpark. For bedrifter eller private grupper, åpner vi lavvoen og skrur opp musikken.
Lavvoen er nyoppusset og utvidet, og har derfor enda større kapasitet!

Etter en herlig dag i bakken er det lite som er bedre enn en å spenne opp støvlene, ta av seg hjelmen og fortelle skrøner fra dagen. Med noe kaldt i glasset, god musikk og gode venner, får man en perfekt avslutning på dagen.

Skidag elle konkurranseinstinktet?
Før afterskien setter i gang bestemmer dere selv hvordan dagen skal forløpe. Dere er hjertelig velkommen til frikjøring hele dagen eller bygge opp stemningen med en cup i parallelslalåm eller en runde holmgang.


Mat i magen

På afterskien har dere mulighet til å bestille all slags mat; vi anbefaler pizzabuffet, gulasjsuppe eller vår deilige wienerschnitzel. 
Maten serveres av våre gode kokkevenner og er av høy kvalitet. Det er ofte lurt å fylle kroppen med god mat mens kranene åpnes.

Opp på bordet
Vi har selvsagt tyrolermusikk, men bytter den gjerne ut med trubadur eller spilleliste etter eget ønske. Om du vil danse på bordet er opp til deg, men at stemningen blir god og drikken kald - ja, det kan vi garantere.


Gjør deg klar for alpestemning og send din bestilling til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.