Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Opplevelser i lavvo

I Oslo Vinterpark tilbyr vi lavvoopplevelser for både små og store grupper. Her blir stemningen lun, historiene mange og dagen unik.

Inviter til en opplevelse utenom det vanlige med et stemningsfullt måltid eller et foredrag tett på naturen. I våre lavvoer kan vi tilpasse opplevelsen til ditt behov - enten du vil ha oppdekning med hvite duker og 9-retters middag eller du ønsker reinskinn og kaffe på grua.

Les mer …

Teambuilding med kropp og sinn

I Oslo Vinterpark arrangeres 5-kamp – en utfordrende og morsom aktivitet. Her er det noe for enhver smak og ferdighetsnivå, og vi garanterer gode historier i etterkant.

Aktive dager og nye opplevelser styrker fellesskapet, og denne aktiviten passer like godt for bedrifter som for utdrikningslag og private grupper.

Les mer …

Frisk luft og høy puls!

Ski som treningsform er reinspikka moro som gir allsidig trening og utfordring for hele kroppen. Vi tilbyr bedrifter gode løsninger for trening i friluft.

Oslo Vinterpark på Tryvann er et skianlegg midt i byen. Med flombelysning i alle 18 bakker og ny 6-seter stolheis i Wyller, er vi Oslo områdets største aktivitetsanlegg om vinteren!

Les mer …

Skicross - SpeedTest - Parallelslalåm

Skicross - SpeedTest - Parallelslalåm

I Oslo Vinterpark inviterer vi til dager med frisk luft og høy puls. Våre skidager gjennomføres sammen med egen instruktør og dere bestemmer selv hvilket nivå aktiviteten skal legges på.

Egen konkurransearena rigges med bålpanner, noen sitteplasser for tilskuere og lydanlegg for både musikk og speaker.

Les mer …

Afterski og alpestemning midt i byen

Denne vinteren kan du booke din egen private afterski i Oslo Vinterpark. For bedrifter eller private grupper, åpner vi lavvoen og skrur opp musikken.

Etter en herlig dag i bakken er det lite som er bedre enn en å spenne opp støvlene, ta av seg hjelmen og fortelle skrøner fra dagen. Med noe kaldt i glasset, god musikk og gode venner, får man en perfekt avslutning på dagen.

Les mer …

Kortreist skiglede!

Planlegg skidagen midt i byen – Oslo Vinterpark ligger bare 45 minutter fra Oslo sentrum med T-bane.

Skoletilbud gjelder mandag til fredag 10:00 – 17:00 utenom ferier. 
Husk at lærer må betale samlet for alle elever og dele ut heiskort til alle elevene utenfor billettsalget for å få skolepris.
Elevene får heiskort på engangskort som kastes etter bruk. Heiskortet oppbevares i venstre lomme. Billetten er gyldig i tidsrommet 10.00-17.00.
Ett gratis heiskort/utleie til lærer per 20 elev.
En gratis kaffe og vaffel til lærer per 20 elev.
Leie av utstyr koster 200 kroner per person. 
Heiskort koster 200 kroner per elev/lærer.
Leie av skap koster 50 kroner.
Flott om dere bekrefter besøk og antall minst 48 timer før dere kommer til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Informer da også om dere betaler med rekvisisjon fra oslo kommune eller kontant/kort?

SIKKERHET I FOKUS
Vi ønsker å tilby sikre og gode skidager for skoler i Oslo-området. På dager med mange skolegrupper øker vi derfor skipatrulje ute i bakken og er ekstra oppmerksomme på gjester som kjører over evne. Vi oppfordrer alle besøkende til å kjøre med hjelm, og låner ut gratis hjelm til alle som leier utstyr.

TRANSPORT
Ønsker dere å reise kollektivt, kan dere ta t-bane #1 mot Frognerseteren, gå av på Voksenkollen Stasjon. Herfra har Ruter satt opp buss opp til Tryvann. Noe ventetid må beregnes. 
Vi har dessuten gode samarbeidspartnere innen busstransport. Gi beskjed dersom du ønsker å bli satt i kontakt med noen av våre samarbeidspartnere.

FÅ FLERE BARN UT I NATUREN
Nasjonale prøveprosjekter og internasjonal forskning viser at daglig fysisk aktivitet gir økt konsentrasjon og bedre læring.
Aktivitet gjør barna sterkere og friskere, de sover bedre, har bedre konsentrasjonsevne og forskning viser dessuten at det er en positiv sammenheng mellom fysisk aktivitet og prestasjoner i de teoretiske skolefagene.

For elever som ikke ønsker å være med i skibakken så er det populært å ake i korketrekkeren ikke langt unna (dersom det finnes snø).
Tryvann er dessuten et godt utgangspunkt for langrennsturer i Oslomarka.

Velkommen til en uforglemmelig skidag i Byens Lekeplass.

For å benytte dette tilbudet må en representant fra skolen si ifra minst tre dager før ankomst.
En representant fra skolen må også hente/betale billettene samlet og dele de ut til elevene utenfor billettsalg/i bussen.

Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon og booking av billetter

Bursdag med ski på beina.

Er du lei lekeland og andre inne bursdager? Ønsker dere et litt annerledes og unikt bursdagsselskap?

I Oslo Vinterpark kan du arrangerer barnas fødselsdagsselskap ute i frisk luft på ski og snowboard!

Les mer …