Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Bedriftstrening

Frisk luft og høy puls!

Ski som treningsform er reinspikka moro som gir allsidig trening og utfordring for hele kroppen. Vi tilbyr bedrifter gode løsninger for trening i friluft.

Oslo Vinterpark på Tryvann er et skianlegg midt i byen. Med flombelysning i alle 18 bakker og ny 6-seter stolheis i Wyller, er vi Oslo områdets største aktivitetsanlegg om vinteren!

Fleksibilitet
Til bedrifter er vi opptatt av å levere fleksible løsninger som åpner for at flest mulig kan være med på ski og trening. Vår erfaring er at det sjeldent er de samme ansatte som er på besøk fra uke til uke, samt at det ofte er flere som ønsker å være med på et renn som markerer avslutning av treningsperioden, eller rett og slett en aktivitetsdag for alle ansatte.

Heiskort og instruksjon
Vi tilbyr kjøp av heiskort i bulk til bedrifter. Kortene er godt rabatter og kan benyttes på hverdager (med unntak av ferie og helligdager) i hele åpningstiden. Heiskortene kan benyttes til en kombinasjpon av fritrening og organisert trening sammen med instruktør.

Vi tilbyr teknikktrening med og uten portkjøring, introduksjon til park eller skicross.Dersom bedrifter ønsker treningsopplegg på langrenn har vi egne produkter for dette.

Håper du er klar for utendørs trening i vinter. Håper å høre fra deg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..">