Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

5-kamp

Teambuilding med kropp og sinn

I Oslo Vinterpark arrangeres 5-kamp – en utfordrende og morsom aktivitet. Her er det noe for enhver smak og ferdighetsnivå, og vi garanterer gode historier i etterkant.

Aktive dager og nye opplevelser styrker fellesskapet, og denne aktiviten passer like godt for bedrifter som for utdrikningslag og private grupper.

 

5-kamp
Vi har et eget område i skogen der vi skreddersyr aktiviteter for grupper fra 10-60 personer. Med fokus på utfordring, samhandling og nye opplevelse arrangerer vi MiniOL som passer ulike grupper. Her kan man teste alt fra balansetester og puslespill til tandemski og pil & bue.

Sikkerhet i fokus
Våre instruktører tar ansvar for utstyr, sikkerhet og opplæring. I tillegg har de fokus på inkluderende aktiviteter og å sikre den gode opplevelsen. Vi anbefaler å sette av minst 2,5 timer til 5-kamp slik at man har god tid til både opplæring og utforskning.

Mat i magen
Vi har stemningsfulle lavvoer i Vinterparken. Etter endt aktivitetsdag anbefaler vi å dele de gode historiene rundt bålet. Vi tilbyr et bredt utvalg av smaksrike retter. Ta en titt i vår vintermeny. Ønsker dere å ta med egen mat til grilling på bålpanner, er dere hjertelig velkommen til det.

 

Vi håper en aktiv dag i skogen frister og ser frem til å høre fra dere på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.