Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Afterski

Afterski og alpestemning midt i byen

Denne vinteren kan du booke din egen private afterski i Oslo Vinterpark. For bedrifter eller private grupper, åpner vi lavvoen og skrur opp musikken.

Etter en herlig dag i bakken er det lite som er bedre enn en å spenne opp støvlene, ta av seg hjelmen og fortelle skrøner fra dagen. Med noe kaldt i glasset, god musikk og gode venner, får man en perfekt avslutning på dagen.

 Skidag elle konkurranseinstinktet?
Før afterskien setter i gang bestemmer dere selv hvordan dagen skal forløpe. Dere er hjertelig velkommen til frikjøring hele dagen eller bygge opp stemningen med en cup i parallelslalåm eller skicross.


Mat i magen

Vår afterskimeny er ganske tradisjonell. Her kan du velge mellom tre alternativer: grillmeny, ostefondue eller gulasjsuppe. Maten serveres av våre gode kokkevenner og er av høy kvalitet. Det er ofte lurt å fylle kroppen med god mat før kranene åpnes

Opp på bordet
Vi har selvsagt tyrolermusikk, men bytter den gjerne ut med trubadur eller spilleliste etter eget ønske :) Om du vil danse på bordet er opp til deg, men at stemningen blir god og drikken kald - ja, det kan garantere.


Gjør deg klar for alpestemning og send din bestilling til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.