Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Skicross - SpeedTest - Parallelslalåm

Skidag med adrenalin

Skicross - SpeedTest - Parallelslalåm

I Oslo Vinterpark inviterer vi til dager med frisk luft og høy puls. Våre skidager gjennomføres sammen med egen instruktør og dere bestemmer selv hvilket nivå aktiviteten skal legges på.

Egen konkurransearena rigges med bålpanner, noen sitteplasser for tilskuere og lydanlegg for både musikk og speaker.

 

Vi coacher dere gjennom en morsom og adrenalinfylt dag. Husk at førsteplass ikke alltid må gå til den raskete. Vi premierer gjerne på idealtid, mest kreative kjøring eller team i stafett.

 

Parallelslalåm - klassisk slalåmrenn
Vi setter parallelløype i egen arena. Dette er en boltreplass for gamle alpinhelter. God teknikk er et fortrinn, og underholdningsverdien er stor når ukjente talenter knuser gamle helter.

SkiCross - leken konkurranseform
Vi har egen skicrossarena med startgate for intil 4 personer. Her vekkes garantert konkurranseinstinktet når heatene starter. Adrenalinkick for både deltaker og tilskuer.

SpeedSki - førstemann!
Vår Speedski-arena er rigget opp med fartsmåler. Har du optimal teknikk og bra glid på skiene kommer du langt i denne konkurransen.

Alpestemning midt i byen
Denne vinteren kan du booke din egen afterski i Oslo Vinterpark. Etter en herlig dag i bakken er det lite som er bedre enn en å spenne opp støvlene, ta av seg hjelmen og dele gode historier. Med noe kaldt i glasset, god musikk og gode venner, får man en perfekt avslutning på dagen.

 


Håper vi kan friste med en fartsfylt dag i bakken.
Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.