Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Skoleskidag

Kortreist skiglede!

Planlegg skidagen midt i byen – Oslo Vinterpark ligger bare 45 minutter fra Oslo sentrum med T-bane.

Skoletilbud gjelder mandag til fredag 10:00 – 17:00 utenom ferier. 
Husk at lærer må betale samlet for alle elever og dele ut heiskort til alle elevene utenfor billettsalget for å få skolepris.
Elevene får heiskort på engangskort som kastes etter bruk. Heiskortet oppbevares i venstre lomme. Billetten er gyldig i tidsrommet 10.00-17.00.
Ett gratis heiskort/utleie til lærer per 20 elev.
En gratis kaffe og vaffel til lærer per 20 elev.
Leie av utstyr koster 200 kroner per person. 
Heiskort koster 200 kroner per elev/lærer.
Leie av skap koster 50 kroner.
Flott om dere bekrefter besøk og antall minst 48 timer før dere kommer til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Informer da også om dere betaler med rekvisisjon fra oslo kommune eller kontant/kort?

SIKKERHET I FOKUS
Vi ønsker å tilby sikre og gode skidager for skoler i Oslo-området. På dager med mange skolegrupper øker vi derfor skipatrulje ute i bakken og er ekstra oppmerksomme på gjester som kjører over evne. Vi oppfordrer alle besøkende til å kjøre med hjelm, og låner ut gratis hjelm til alle som leier utstyr.

TRANSPORT
Ønsker dere å reise kollektivt, kan dere ta t-bane #1 mot Frognerseteren, gå av på Voksenkollen Stasjon. Herfra har Ruter satt opp buss opp til Tryvann. Noe ventetid må beregnes. 
Vi har dessuten gode samarbeidspartnere innen busstransport. Gi beskjed dersom du ønsker å bli satt i kontakt med noen av våre samarbeidspartnere.

FÅ FLERE BARN UT I NATUREN
Nasjonale prøveprosjekter og internasjonal forskning viser at daglig fysisk aktivitet gir økt konsentrasjon og bedre læring.
Aktivitet gjør barna sterkere og friskere, de sover bedre, har bedre konsentrasjonsevne og forskning viser dessuten at det er en positiv sammenheng mellom fysisk aktivitet og prestasjoner i de teoretiske skolefagene.

For elever som ikke ønsker å være med i skibakken så er det populært å ake i korketrekkeren ikke langt unna (dersom det finnes snø).
Tryvann er dessuten et godt utgangspunkt for langrennsturer i Oslomarka.

Velkommen til en uforglemmelig skidag i Byens Lekeplass.

For å benytte dette tilbudet må en representant fra skolen si ifra minst tre dager før ankomst.
En representant fra skolen må også hente/betale billettene samlet og dele de ut til elevene utenfor billettsalg/i bussen.

Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon og booking av billetter