Ledige stillinger Oslo Vinterpark - Oslo Vinterpark - Kjøp ditt heiskort online
general pages header

Ledige stillinger i Oslo Vinterpark 19/20

Har du lyst å bli en av oss?

Vi trenger nye heisguider snarest. 

Er du serviceinnstilt, ansvarsfull og i godt humør? Er du opptatt av å gi best mulig service til enhver tid? Da er du hjertelig velkommen til å sende oss din søknad. 

 

Alle søknader sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
NB: Merk i emnefeltet hvilken avdeling du søker.
Søknadsfrist: snarest 

 


Søknaden må inneholde bilde.

Søkere til heis må ha fylt 18 år og snakke flytende norsk/svensk.
Please note that we do not accept applications in english 

 

Heisguide, heltid 

Når du jobber som heisguide har du ansvar for at våre gjester får en bra og personlig service i våre heiser. Du hjelper voksne og barn ved påstigningen og ser etter at veien til toppen både blir sikker og hyggelig. Du er samtidig en viktig informasjonsmedarbeider ute, til deg kommer mange av våre gjester med spørsmål hver dag. For å klare jobben som heisguide må du like å jobbe med mennesker, være mye ute, være svært tålmodig, ha god fysikk og vilje gi alt når det kommer til service.

Passer deg som har du lyst til å jobbe ute i vinter og trives på dager når det er kaldt, så vel som på dager når sola skinner. Du er sosial, har lett for å komme i kontakt med gjester og er vennlig og behjelpelig hvis noen trenger din hjelp. Søkere til heis må ha fylt 18 år og snakke flytende norsk/svensk.

Søknadsfrist: Snarest