Ledige stillinger - Oslo Vinterpark - Kjøp ditt heiskort online
general pages header

Ledige stillinger i Oslo Vinterpark 19/20

Har du lyst å bli en av oss?

Vi har startet rekrutteringen for sesongen 19/20. 

Er du serviceinnstilt, ansvarsfull og i godt humør? Er du opptatt av å gi best mulig service til enhver tid? Da er du hjertelig velkommen til å sende oss din søknad. 

 

Alle søknader sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
NB: Merk i emnefeltet hvilken avdeling du søker.

Søknadsfrist: snarest 

 

Søknaden må inneholde: 

- bilde 
- hvilken stilling du søker  
- om du vil jobbe heltid eller deltid 

Søkere til heis, billett og skiskole må ha fylt 18 år og snakke flytende norsk/svensk
Søkere til jobb i skiutleie må ha fylt 18 år
Please note that we do not accept applications in english 

 

Heisguide, heltid og deltid

Når du jobber som heisguide har du ansvar for at våre gjester får en bra og personlig service i våre heiser. Du hjelper voksne og barn ved påstigningen og ser etter at veien til toppen både blir sikker og hyggelig. Du er samtidig en viktig informasjonsmedarbeider ute, til deg kommer mange av våre gjester med spørsmål hver dag. For å klare jobben som heisguide må du like å jobbe med mennesker, være mye ute, være svært tålmodig, ha god fysikk og vilje gi alt når det kommer til service.

Passer deg som har du lyst til å jobbe ute i vinter og trives på dager når det er kaldt, så vel som på dager når sola skinner. Du er sosial, har lett for å komme i kontakt med gjester og er vennlig og behjelpelig hvis noen trenger din hjelp. Søkere til heis må ha fylt 18 år og snakke flytende norsk/svensk. Alle søkere må kunne jobbe romjul og annenhver helg.
Første intervjurunde gjennomføres i september/oktober.
NB: Du må kunne jobbe minst annenhver helg, juleferie og vinterferie.

Søknadsfrist: Snarest

 

Kasse-/informasjonsmedarbeider, heltid og deltid

Som kasse og informasjonsmedarbeider har du alltid første møtet med våre gjester. Du hjelper gjestene med alle typer av spørsmål og problemer. Det passer for deg som er positiv, behjelpelig, og som har et stort smil. En del av jobben er også å informere gjester om relevante ting uten at de trenger å spørre. Det er viktig at du har ordenssans, er ryddig og tar initiativ. Søkere til billett må ha fylt 18 år og snakke flytende norsk/svensk. Alle søkere må kunne jobbe romjul og annenhver helg.
Første intervjurunde gjennomføres i september/oktober.
NB: Du må kunne jobbe minst annenhver helg, juleferie og vinterferie.

Søknadsfrist: Snarest

 

Skiutleie, deltid

I vår skiutleie og shop hjelper du gjester med alt fra utstyr for en perfekt skidag til å utføre daglig service på utstyret. Det kreves bred produktkunnskap for å gi våre gjester den absolutt beste service, i tillegg til at de skal kjenne seg trygge på et godt kjøp. Arbeidet omfatter varierende arbeidsoppgaver som betjening av kassa, service, lagerhåndtering og ikke minst, holde området like rent og pent som kundene forventer seg. Det er en fysisk krevende jobb med lange arbeidsdager.

Arbeidet passer deg som er positiv og tåler stress og som yter høy service. Det er viktig at du er engasjert og kan ta initiativ og ansvar. Jobben er en salgsjobb, derfor er det viktig at du klarer å møte våre gjesters behov med en salgs- og serviceinnrettet innstilling. 

Søknadsfrist: Snarest

 

Skiskole 

Heltid- og deltidsjobb innen alpint, snowboard, skileik, langrenn 

Å arbeide som instruktør i Oslo Vinterpark Skiskole innebærer å inspirere og vise våre gjester veien til en god opplevelse på snø. Dette gjennom å undervise grupper bestående av barn, ungdom og voksne, fra nybegynnere til de som er på et mer avanserte nivå.

For å lykkes som instruktør må du være engasjert, ha gode kommunikasjonsferdigheter, være leken, samt glad i å jobbe utendørs. Uavhengig av værforhold, vil din oppgave være å inspirere til skiglede.

Vi søker deg som brenner for å dele din interesse på snø. Erfaring som instruktør og instruktørkurs fra DNS, NSA, SLAO er en fordel, men ingen betingelse. Instruktørkurs vil bli organisert i desember.

Vi vil at du;

  • Behersker norsk eller ett annet skandinavisk språk i tillegg til engelsk
  • Har lidenskap for snøsport
  • Har interesse for å undervise
  • Har ønske om å utvikle dine ferdigheter både som instruktør og individ
  • Har fyllt 18 år

Ansettelsesperiode: Romjulen – Påske
Søknadsfrist: Snarest 

Skipatrulje 

Skipatruljen jobber primært med forebyggende sikkerhetsarbeid som kontroll av ned- og oppfarter for å hjelpe og ta hånd om skadde gjester i anlegget. Jobben passer for deg som er fysisk og psykisk sterk, har gode alpine skiferdigheter og jobber like bra i team som selvstendig. Du må være minimum 23 år og det vil være en fordel om du har gjennomgått sikkerhetskurs fra ALF/SLAO og/eller har en helsefaglig bakgrunn. Du er en sentral person ute i vårt anlegg, yter god service og hjelper våre gjester med veiledning og spørsmål.

Søknadsfrist: Snarest