Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Ledige stillinger i Oslo Vinterpark

Har du lyst å bli en av oss?

Vi starter rekrutteringen for 2017/18 sesongen i august/september.

Er du serviceinnstilt, ansvarsfull og i godt humør? Er du opptatt av å gi best mulig service til enhver tid? Da er du hjertelig velkommen til å sende oss din søknad. 

 

 

 

Alle søknader til heis, kasse/informasjonsmedarbeider, skiutleie og bevertning sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


 

Søknaden må inneholde: 
- bilde 
- hvilken stilling du søker  
- om du vil jobbe heltid eller deltid 

Søkere til heis og billett må ha fylt 18 år og snakke flytende norsk/svensk. 

Please note that we do not accept applications in english 

 

Heisguide, heltid og deltid

Når du jobber som heisguide har du ansvar for at våre gjester får en bra og personlig service i våre heiser. Du hjelper voksne og barn ved påstigningen og ser etter at veien til toppen både blir sikker og hyggelig. Du er samtidig en viktig informasjonsmedarbeider ute, til deg kommer mange av våre gjester med spørsmål hver dag. For å klare jobben som heisguide må du like å jobbe med mennesker, være mye ute, være svært tålmodig, ha god fysikk og vilje gi alt når det kommer til service.

Passer deg som har du lyst til å jobbe ute i vinter og trives på dager når det er kaldt, så vel som på dager når sola skinner. Du er sosial, har lett for å komme i kontakt med gjester og er vennlig og behjelpelig hvis noen trenger din hjelp. Søkere til heis må ha fylt 18 år og snakke flytende norsk/svensk. Alle søkere må kunne jobbe romjul og annenhver helg.
Første intervjurunde gjennomføres i september/oktober.

Søknadsfrist: 15. Desember

Kasse-/informasjonsmedarbeider, heltid og deltid

Som kasse og informasjonsmedarbeider har du alltid første møtet med våre gjester. Du hjelper gjestene med alle typer av spørsmål og problemer. Det passer for deg som er positiv, behjelpelig, og som har et stort smil. En del av jobben er også å informere gjester om relevante ting uten at de trenger å spørre. Det er viktig at du har ordenssans, er ryddig og tar initiativ. Søkere til billett må ha fylt 18 år og snakke flytende norsk/svensk. Alle søkere må kunne jobbe romjul og annenhver helg.
Første intervjurunde gjennomføres i september/oktober.

Søknadsfrist: Snarest

.

Er du en person som brenner for å gi en best mulig opplevelse til andre, samt har en forkjærlighet for ski og snowboard? Søk jobb hos oss.

Søknadsfrist: 15. Desember