Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Medmennesker

Vi er opptatt av at alle skal ha mulighet til og utforske lek og lidenskap for snø.

Oslo Vinterpark har derfor prosjekter og tiltak for å støtte ulike organisasjoner i Oslo, spesielt de som jobber med barn og unge.

Oslo Funkispark
I Oslo Funkispark kan du som sittende eller stående teste ut sit-ski, snowboard, langrenn og skiorientering helt gratis hver mandag kl.16-20, hele sesongen. Vår tanke er at alle som har lyst, skal ha mulighet til å teste hvordan det er å utføre vinteraktiviteter i anlegget.

Vi ønsker at disse mandager skal være en møteplass for likesinnede og en mulighet til å finne en ny ute aktivitet. Målet er at våre gjester får muligheten til å lære seg sporten og komme tilbake andre dager og kjører selv.

 Kompass & Co
Kompass & Co drifter cafeen i Wyller sammen med ungdommer. De kombinerer cafe drift med et unikt ungdomsprogram og gir ungdommer førstegangs arbeidserfaring. Dette er deres største og lengste pilot-prosjekt noensinne. Kompass & Co er et team av mennesker som brenner for sosial og grønn innovasjon. Ved å velge økologiske råvarer og satse på ungdommer som trenger en inngang til arbeidslivet, skaper de sunn stemning i bakken på Wyller!

Smartfish
Er et shredschool prosjekt hvor 7. klassinger på utvalgte Oslo skoler får gratis heiskort, låne utstyr og 2 timer snowboard instruksjon.

Frelsesarmeen
Sammen med slumstasjonen arrangerer vi 2 vintercamper i Oslo Vinterpark. Campen er for familier som ikke ellers har forutsetning til å komme seg ut i utendørsaktiviteter med barna sine.  Vi stiller med heiskort, utstyr og instruktører.
Om sommeren er vi med på Aktivitetskortet til Frelsesarmeen, hvor vi byr på to gratis innganger til klatreparken sammen med ledsager.

Skattkammeret - Oslo Bymisjon
Skattkammeret på Bislet stadion låner ut gratis utstyr til alle under 18 år. Oslo Vinterpark bidrar gjennom å donere alle ski og snowboard som ikke blir solgt ved slutten av sesongen, eller som ikke blir hentet/glemt i anlegget.

Oslo Kretsfengsel
Vi hjelper de til å komme i aktivitet, gjennom dugnadsarbeid og arbeidstrenging. De hjelper blant annet til med hagearbeid om sommeren.

Tyrilistiftelsen
Sammen med Tyrilistiftelsen hjelper vi å få rusmiddelavhengige i praktikk. Hver helg står unge voksne på parkeringen og hjelper oss til å unngå parkeringskaos.

Oslo Kommune, skoler
Skolene i Oslo kommune kan søke om heiskort til de elevene/familiene som ikke har økonomisk mulighet å bli med på skoledager på ski.

Oslo Universitetssykehus, Gaustad
Oslo Vinterpark samarbeider med avdelinger for ungdommer med rusproblemer. Det er alltid viktig med nye impulser og komme seg ut i naturen. Ungdommene kommer på aktivitetsdag en gang per måned.