Om Tryvann Skisenter AS - Oslo Vinterpark - Kjøp ditt heiskort online

Om Tryvann Skisenter AS

Tryvann Skisenter AS eier og driver skianleggene i Oslo Vinterpark og  Oslo Sommerpark.

Om vinteren har skianlegget over 60 prosent markedsandel i Stor-Oslo området.  

Oslo Vinterpark, Tryvann er 4. største alpinanlegget i Norge målt i heiskortomsetting. Anlegget har 18 nedfarter, 11 heiser og i overkant av 200 000 besøk per vintersesong.

Om Oslo Vinterpark

Oslo Vinterpark på Tryvann er et skianlegg midt i byen, 25 minutter fra sentrum.  Vår visjon er å skape begeistring hos gjester, ansatte og samarbeidspartnere. Dette skal vi klare gjennom lidenskap og ansvar i alt vi gjør.

Med flombelysning i alle 18 bakker og ny 6-seter stolheis i Wyller, er vi Oslo områdets største aktivitetsanlegg for barn og ungdom om vinteren! Som Byens Lekeplass tilbyr vi derfor skiglede til store og små.

Oslo Vinterpark sin egen skiskole tilbyr skiskolekurs og privattimer for alle i alle aldrer. Vi har også en av landets beste utleie, skishop og verksted. Her kan du leie alt fra alpint og langrenn til skiklær hvis du ikke har egne.

Shopen har spesialisert seg på briller, hjelmer og hansker, men selger også alt fra ryggplater og superundertøy til GoPros. Vårt verksted har lang erfaring og bred kompetanse. Vi bruker en miljøvennlig preppemaskin med infrarød varmestråling, Norges råeste steinslipemaskin for ski og snowboard og kan tilby Oslos beste ski- og snowboardservice!

Oslo Vinterpark satser på økologisk og har sunn mat i hele anlegget. Våre tre spisesteder er offisielt pommes frites fri sone! Her tror vi på god mat laget fra hjertet.

Medmennesker
Vi er opptatt av at alle skal ha mulighet til å utforske lek og lidenskap for snø.
Oslo Vinterpark har derfor prosjekter og tiltak for å støtte ulike organisasjoner i Oslo, spesielt de som jobber med barn og unge.

Miljø
Oslo Vinterpark har en visjon om å bli de første alpinanleggene med CO2-nøytral drift.  Vi har iverksatt flere tiltak og bruker i dag ikke mer energi enn vi gjorde i 2002 selv med kraftig utbygging av anleggene.

Fakta Oslo Vinterpark
–Antall besøkende: 218.000 (2015)
–Antall bakker: 18
–Antall heiser: 11
–Km flombelyste løyper: 9,6 km
–Total fallhøyde: 381 m
–Spisesteder: 3 pluss Tryvannstua
–Utleie: 2