Anlegget - Oslo Vinterpark - Kjøp ditt heiskort online
general pages header

Heiskortpriser og skipass

Heiskortpriser 2018-2019

Sesongkort 
Billett som er gyldig i hele åpningstiden hele sesongen. Sesongkortet lades opp på et chipkort. Sesongkortet er gyldig i hele Oslo Vinterpark og Drammen Skisenter:
Sesongkortet er personlig og kan ikke overdras til andre. Har du sesongkort får du gode rabatter og fordeler. (Les mer om fordelene lenger ned på siden)

Kjøp sesongkort online her!

 

Les mer …

Åpningstider 2018-2019

 

Oslo Vinterpark er nå stengt for sesongen.
Har du bestilt henteordre for ditt sesongkort 18/19 kan du hente ut dette i Toppsenterets åpningstider.

 

Les mer …

Våre terrengparker

En av Norges beste parker!

Med store arrangementer som X-Games, Ungdoms-OL, Snowboard-VM og Artic Challenge de siste årene, har Oslo virkelig blitt satt på kartet som en av Norges beste ski og snowboardparkdestinasjoner.

Les mer …

Skipatrulje

Kontakt skipatruljen dersom noen er skadet

 Skipatruljen i Oslo Vinterpark består av ansatte med medisinsk erfaring og kunnskap. Det er alltid skipatrulje på vakt når vi har åpent, som til en hver tid bærer radio med samband tilknyttet alle heisvakter, kassepersonale, driftsledere etc.

Les mer …

Park og Halfpipes

Park er viktig for Oslo Vinterpark og vi jobber kontinuerlig for å skape en dynamisk og levende park som nå er nominert av Snowboardforbundet til "Årets Park" sesongen 16/17. 

Besøk www.instagram.com/oslo_parken eller www.facebook.com/oslopark1 for oppdateringer.

Vi har 2 parklinjer - rød og blå. I parkene finner du selvfølgelig flere hopp i linje, rails i flere bredder og kreative transfers. Våre preppere og shapere jobber uavbrutt med å høvle, slipe og pusse på take-offs og landinger. Vi jobber også tett med våre brukere for å være kreative med å forandre elementer og rails gjennom hele sesongen. 

I tillegg har vi en 13 fotspipe. 

 

 

Velkommen til Wyllerstua! Når det svir litt ekstra i lårene Les mer
  • 1