Barneskiskole - Oslo Vinterpark - Kjøp ditt heiskort online
skiskole header

Barneskiskole

Læring gjennom lek og balanse

Skiskolen i Oslo Vinterpark har som mål å skape gode skikjørere med fokus på lek, læring og mestring.

Vår barneskiskole har lange tradisjoner og nedstammer fra verdens første barneskiskole som ble grunnlagt akkurat her på Tryvann av Tomm Murstad for mer enn 80 år siden.

Vinterens kurs er åpne for påmelding

 Barn på skiskole

Barneskiskolen tilbyr kurs for barn i alle aldre. Vi har faste kveldskurs i alpint og snowboard for barn i alderen 3-10 år. Her finner du både 5- og 10-ukers kurs. Vi tilbyr også eget opplegg for gruppetimer dersom dere er en vennegruppe fra skolen/ barnehagen, eller en gjeng gode venner som vil gå på skikole sammen.

De yngste barna på kurs hos oss er 3-4 år. Her er det hovedfokus på læring gjennom lek, og ikke minst at barna har det fint og er varme. Barn i denne alderen lærer ofte gjennom å se og følge etter, de plukker fort opp kunnskap ettersom leker og terreng varierer. For eldre barn vil verbal kommunikasjon være et viktigere element. Uansett vil fremgangsmåten med tanke på gradvis læring være essensielt.

Skiskole skal skape skiglede som varer livet ut!
På våre kurs har vi fokus på aktiv bruk av hele bakken. Vi skal være mye på ski og gjennom lek skal vi lære å tenke med føttene. Riktig posisjon og balanse gir godt grunnlag for et helt liv med ski på beina.
Det er minst tre elever pr instruktør for å opprettholde det sosiale, men ikke flere enn fem elever pr gruppe for å kunne ivareta individuell oppfølging for de aller minste. Her gjelder «learning by doing»!


Fordeler med Skiskole

  • Sosialt å kunne leke og lære sammen med andre barn
  • Erfarne instruktører vet å variere oppgaver og kunne gi kunnskap gjennom lek
  • Barna blir stolte av å kunne vise frem det de har lært for å kunne inspirere andre
  • Mestring gir pågangsmot


Nyttig informasjon

 

Meld deg på skikurs her >>