skiskole header

Skiskole - Ungdom

Skiglede som varer livet ut!

Det er viktig å det gøy samtidig som man lærer god skiteknikk. På skiskolen har vi fokus på lavterskel-aktiviteter som er både morsomme og utfordrende.

For nybegynnere jobber vi med mestring, heis og kontroll på skiene. Ettersom ferdighetsnivået øker, legger vi til ferdighetstrening gjennom balanse, fart i variert terreng men også lek på små hopp og bokser.

 Vinterens kurs er klare for påmelding 

Lær å tenke med føttene
Fokus for alle våre kurs vil være å stå på ski i balanse. Balanse er essensielt for all ski- og Snowboardkjøring, enten det dreier seg inngang eller utgang av sving. En god grunnposisjon med god frem- & bak- eller sideveis balanse er det som er fundamentet for å kunne foreta en kontrollert sving.

Er målet å kunne «carve», må man kunne kunsten å balansere på stålkantene. For gode skiopplevelser i fremtiden, skal vi lære våre elever til å føle hva som skjer under føttene slik at balansen opprettholdes. Vi kaller det helst «å tenke med føttene».

 Kveldskurs
Vi har faste kveldskurs i alpint og snowboard for ungdom i alderen 10-15 år. Her finner du både 5- og 10-ukers kurs. Vi tilbyr også eget opplegg for gruppetimer dersom dere er en vennegruppe fra skolen, eller en gjeng gode venner som vil gå på skikole sammen.

 

Fordeler med Skiskole

  • Sosialt å lære sammen med andre
  • Erfarne instruktører
  • Læring gjennom varierte oppgaver og lek
  • Mestring gir pågangsmot

 

 Nyttig informasjon

 

Meld deg på skikurs her >>