Skiskole - Voksen - Oslo Vinterpark - Kjøp ditt heiskort online
skiskole header

Skiskole - Voksen

Sett fokus på deg selv!

Det er ikke bare barn og unge som har stort utbytte av timer med en instruktør fra skiskolen.

Selv om du har hatt et langt liv på ski, er det fremdeles mye å hente på instruksjon og veiledning. Med kun små justeringer i skiteknikk, opplever mange  stor forbedring i bakken.

Som voksen anbefaler vi å booke time med personlig trener. Dette kan du gjøre alene, eller sammen med en gjeng venner. Sammen kan dere legge opp en treningsplan som hjelper deg å nå dine mål.

Nybegynner?
Terskelhøyden for å ta sine første svinger på snøen er proporsjonalt med alderen. Små barn gir gass ved utforskning av nye aktiviteter mens voksne gjerne vegrer seg. Med alderen kommer følelsen av at det du ikke kan, skal helst ikke prøves…

Læringsprosessen for barn og voksne er delvis ulik. Barn har evne til å absorbere læring, de ser og tar etter. Voksne derimot, er mindre fleksible og har gjerne allerede skapt en oppfatning over hva og hvordan de selv best lærer. Voksne trenger således en større grad av verbal tilnærming under instruksjon enn hva barn trenger.

Ganske god, men litt rusten?
Enten du har vært aktiv i skibakken som ung, eller du føler deg usikker når det begynner å bli bratt, kan et par timer med instruktør heve deg opp på nytt ferdighetsnivå.

Eller som jeg hørte en nabo si; "Hjælp, jeg skal til alpene!" Redselen for å dumme seg ut, tilsidesatte her både turglede, vennskap og tanken på perfekte skiforhold! Det er viktig å føle seg trygg i bakken, og det er ofte lite som skal til for å sette svinger med god kontroll.

Avansert
Flere av våre instruktører har bakgrunn fra racemiljø. Vi vet hva som skal til for å heve deg det sistehakket for å oppnå drømmen om deltagelse i oldboys eller rett og slett kjøre drakta av racingkidsa i Wyller.

 

Nyttig informasjon

 

Meld deg på skikurs her >>