Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Sertifiserte instruktører

Teknikk og pedagogikk

Alle instruktører i skiskolen er sertifiserte skiinstruktører.

Vi er opptatt av at alle ansatte skal ha sterk interesse for faget, og vår opplæring har fokus på både skitekniske ferdigheter og pedagogikk.

Møt gjesten på riktig nivå
Som skiinstruktør er det viktig å forstå behovet til den enkelte gjest. Det er like viktig å kunne kommunisere godt som å ha god skitekniske kompetanse.
Våre ansatte har utdannelse innen skiinstruksjon. Dette innebærer i hovedsak 4 delkurs med en avsluttende eksamen. Utdanningen består av både teori og praktisk trening der pedagogikk, lederskap og skiteknikk står i fokus.

Riktig instruktør på rett sted
Våre instruktører kommer fra ulik bakgrunn. Instruktør på kurs, camps og privat timer settes opp med bakgrunn i interesseområder og kompetanse til den enkelte. I Barneskiskolen har vi for eksempel instruktører med kompletterende erfaring fra barnehage, på kveldskurs og teknikktrening har vi instruktører med bakgrunn fra racemiljø og klubber, og i parken har vi selvsagt instruktører med spesiell interesse for høye svev og avanserte triks.

Engasjert i skifaget
Skiskolen i Oslo Vinterpark er medlem av SFB (Skiskolens Bransjeforbund). Vi er opptatt av kvalitet i skiutdannelse og anbefaler våre instruktører å ta påbyggende utdannelse hos Norsk SKI-akademi. Her settes fokus på krav og behov som profesjonelle skiskoler stiller til volum, kunnskap og varierende kompetanse. Oslo Vinterpark er dessuten representert i styret i NSI (Norges Snøsport Instruktører).