Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Velg riktig utstyr

La skiene gjøre jobben

Riktig skiutstyr med godt feste gir en bedre opplevelse i bakken.

Hvis du er usikker på utstyret ditt, kan du ta det med til Oslo Vinterpark sitt verksted slik de kan sjekke det for deg og eventuelt fikse det.

 


Eget utstyr
Har du eget utstyr er det viktigste for nybegynnere at støvlene er i rett størrelse og myke i plasten. Til barn bør du ikke kjøpe støvler som skal vokses i, det kan gjøre det mye vanskeligere for å få kontroll på skiene og balansen i kjøringen. Det er bedre å vokse ut av utstyr enn inn i nytt.


Bedre kontroll med gode ski

Du bør holde skiene ved like. En ski med god glid, har mindre friksjon mot snøen og svinger dermed lettere. Skarpe kanter gir bedre støtte! Som nybegynner er det mange som ikke prepper utstyret sitt fordi man er redd for at skiene skal gå for fort.Det er forståelig, men feil.
Velpreppet utstyr vil være vesentlig lettere å manøvrere, og dermed vil det være lettere å kontrollere farten.


Test utstyr før du kjøper
Har du ikke utstyr kan det være lurt å leie utstyr de første turene på ski. I hvert fall til du vet om du eller barnet ditt har lyst å stå på ski flere ganger. I vår utleie er skiene alltid ny-preppet for optimal opplevelse. Utleien selger også ut fjorårets utleieski hver høst hvis dere ønsker eget utstyr til god pris.

 

Nyttig info