Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

 ÅPNING AV SKIVERKSTED UTSATT:

Grunnet utvidelse av snøproduksjonssystemet, herunder også strømkapasitet, blir det dessverre noe forsinkelse av åpningen av skiverkstedet i Wyller. 
Vi jobber med å ferdigstille utvidelsen av strømkapasiteten, noe som fører til at vi dessverre ikke har mulighet til å benytte slipemaskinene for øyeblikket. 
Vi regner med å kunne tilby slip fra slutten av september og vil publisere oppdatert informasjon fortløpende - så stay tuned!

Husk at du sparer penger ved å kjøpe sesongkort før 1. desember. Det gjør du enkelt her 

 

 

 

 

 

Prisliste Prepp og Slip 2017 - 2018

For mer deltaljer om de ulike produktene, snakk med en av våre ansatte ved innlevering. 

skiservice priser

 

 Nyttig informasjon:

Åpningstider Oslo Vinterpark --> 
Hvorfor preppe? -->

Ski og brett kan enkelt leveres i hele vår åpningstid

 

Verkstedet i Wyller er nå stengt for sommeren

Dato for åpning til høsten er ikke satt, men man kan regne med et sted rundt midten av september. (Mer info kommer)

Alt av ski som ikke er hentet er kjørt opp til Toppsenteret. Dersom dette gjelder deg skal du ha blitt kontaktet for henting.

 

Har du spørsmål vedrørende dette, send oss gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller ring 91 73 74 29

Landets ledende ski og snowboardverksted

Vårt skiverksted er landets mest avanserte og komplette tilbyder av slip og reparasjon av ski og snowboard. Gjennom et nært samarbeide med maskinleverandører og voksprodusenter er vi alltid i forkant av utviklingen. Derfor samarbeider vi også med flere av østlandets ledende sportsforretninger.

Les mer …

Lettere å lære!

En godt preppet ski er viktig, enten du er nybegynner eller konkurranseutøver. Vi vil under liste opp forskjellige type kjørere, og forklare hvorfor vedkommende vil ha glede av gode ski.

Les mer …