Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Landets ledende ski og snowboardservice

Vårt verkstedet ved bunnen av Wyllerløypa holder åpent kl: 09:00-20:00 mandag-torsdag og 09:00-16:00 på fredag.

Oslo Vinterpark Skiverksted fortsetter som en av landets ledende tilbydere av ski- og snowboardservice. Med ny maskin og nye lokaler i Wyller har vi nå mulighet til å ha direkte kontakt med våre kunder.

Les mer …

Ski og brett kan enkelt leveres i hele vår åpningstid

Innlevering skjer KUN på Skiverkstedet i Wyller. Åpningstid er mandag-torsdag fra 09:00 til 20:00 og fredager 09:00-16:00.

I helgene holder vi stengt. Ofte er vi på verkstedet både tidligere og senere enn dette, ring gjerne på 40102210.

Verkstedet er i drift hele året, og er åpent etter avtale utenfor sesong.

Du vil få beskjed om leveringstid ved innlevering, og vi sender deg en SMS så snart utstyret kan hentes.

NB!
Tidligere kunne du levere ski på Toppsenteret på Tryvann, men det har vi sluttet med siden det dobler tiden det tar fra du får levert inn ski eller brett, til de er ferdige og klare for henting. Ved å levere på verkstedet får du isteden snakket med fagpersonell som svært gjerne gir tips og råd hvis du har spesielle ønsker eller det er noe du lurer på. Vi ønsker å gi deg som kunde det beste produktet, den beste servicen og ber om forståelse for denne endringen.

Landets ledende ski og snowboardverksted

Vårt skiverksted er landets mest avanserte og komplette tilbyder av slip og reparasjon av ski og snowboard. Gjennom et nært samarbeide med maskinleverandører og voksprodusenter er vi alltid i forkant av utviklingen. Derfor samarbeider vi også med flere av østlandets ledende sportsforretninger.

Les mer …

Lettere å lære!

En godt preppet ski er viktig, enten du er nybegynner eller konkurranseutøver. Vi vil under liste opp forskjellige type kjørere, og forklare hvorfor vedkommende vil ha glede av gode ski.

Les mer …